torstai 31. heinäkuuta 2008

Tässä lintupariskunta

Joka jossain vaiheessa on päässyt´mun huomaamattani muuttaan meiän omenapuuhun,siellä ne nyt sitten istua nököttävät,äiti lintu pesässäänkö vielä hautoo,ja isä lintu valvoo,että kukaan ei tule liian lähelle!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten tuo "perä" on tehty? Hieno!

Harakka kirjoitti...

Ne on riikinkukon pyrstösulkia...
Mutta arvaa vaan,oliko vaikeeta hakea justiinsa tämän linnunmallista kivee,ja sitten tota äiti lintua,kun hautoo,mutta se löytyikin ihan viimesenä,ja otin vaan,en sen paremmin viwelä huomannut sen muotoakaan,,mutta sitten kun kotiin tultiin,niin aloin paremmin katella kiviä,niin sitten löysin siitä kivestä justiinsa äiti linnun,mikä istuu pesässään,sillä oli siivetkin niin sillai,että oli kuin olisi nukkunut.

Anonyymi kirjoitti...

Isälintu on mukavan rennon oloinen. Se yrittää olla niin, ettei kukaan huomaisi, että jotain erityistä on meneillään. Hieno nokka ja silmä. Ja keksintö tietysti.

Harakka kirjoitti...

Näyttää kyllä niin rennolta että,silmäripsetkin on ihan kuin naaraalla paremminkin,mutta aattelin,että uros linuthan onkin koreempia,kuin naaraslinnut.
Mutta siellä ne nyt sitten mun omenapuutani koristaa,saa sitten nähä,kerkiääkö lapsilinnut lainkaan enää kuoriutuakkaan,kun nytten jo alkaa tulla kylmempiä ilmoja,tänäänkin on jo ollut kylmenpää,kuin eilen.