keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Siinä lammen lähelläoli sellasta kangasta,missä oli jäkälää,ja sieltä sitten bongasin tällasia ihania pikku,pikku sieniä,tai mitä nyt sitten lienevätkään,en todellakaan tiedä nimiä näille,olivat hauskoja,keimailijoita,punaisine lakkineen,ja huulinenkin,,,senkin tässä toisessa kuvassa huomasin,että voisi olla vaikka tyttösieni,jolla on huulipunaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nämä meikatut torvisienet! Miten saatkin noin hyvän kuvan noin läheltä.

Anonyymi kirjoitti...

Tällaisia en olekaan ennen nähnyt, hieno kuva!

Harakka kirjoitti...

leijonainen:torvisieniäkö ne onkin,olen kyyllä kuullut nimen,mutten tiennyt,että ne on näinpikkiriikkisen pieniä!oliskohan suurin toi punainen osa ollut pienempi kuin pikurillinpää?

Marjukka;en muuten ole mäkään koskaan ennen nähnyt,ja nytkin siellä kankaalla mahallani makasin,kun niitä kuvasin,olisi siinä ollut jollain hauskaa ,kun mut siellä metsässä olisi nähnyt makaavan,olisi varmaan hakenut vähintäin poliisit paikalle!

Anonyymi kirjoitti...

Voi itku, kun olen taas puhunut läpiä päähäni: nämä eivät ole tietenkään torviSIENIÄ vaan torvijäkälää. Torvisienet ovat paljon isompia ja mustempia. Maukkaita kyllä, mutta näitä en söisi. Sorry vaan!

Harakka kirjoitti...

Voii,, että,ja mäkin keräsin niitä ja tein jo sopankin,ja syötiinkin,oliko ne kamalan myrkyllisiä!?he he
ei vaiskaan,kyllähän mä nyt sen tiiän,etten sellasta tekis,eikä niissä olisi ollut mitään syömistäkään,vaikka ei myrkyllisiä olekkaan!!
Niin mäkin muistelin,että torvisienet olisivat aika paljonkin isompia kuin nämä pikkiriikiset sienet,!