maanantai 11. elokuuta 2008

OLimme mieheni kanssa pururadalla

ja tietenkin lenkille piti kamerakin mukaan ottaa,ja mikä ei ollutkaan huono ajatus,sillä ekaksi tuli tällanen koppiainen mua siellä vastaan,se on sellanen noin 2c pituudeltaan,eli aika iso,ja pyöreä,mutta kiltin näköinen kuitenkin,kun sitä katsoi,otin siittä kuvan,uskalsin,kun oli paikoillan...
Sitten otin toisenkin kuvan,menin maahan sen tasolle,ja nappasin kuvan,se ei paljoa liikahtanutkaan,mutta kun, kotona katsoin koneelta,en kyllä olisi uskaltanut mennä sen eteen maate,ja ottaan kuvaa,sillä oli kamala varustus päällään,oli oikein kuin panssaripäällikkö,ja nyrkkeilläkkin halusi,ja apuvaa!!!,katsokaa sen hampaita,niitä on ainaki sata!Uskallatko klikata?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uskalsin klikata, mutta aika peto tuli eteeni. Onko ne pullottavat silmät vai tuntosarvet, taitaa olla niiden yhdistelmä.

Harakka kirjoitti...

Sitä en tiiä,kummat ovat,mutta noi pikkukädet tossakeskiosassa,mies sanoi,että ne on tuntosarvet,vakka mä tunnistin ne selvästi,että ovat kädet,jotka haluaa nyrkkeillä..niin siinä sillä on kanssa sellaset pullottavat paikat molemmilla puolilla,ne on varmaan sen silmät,,ehkä?