torstai 31. heinäkuuta 2008

Peikko,älymölö,vai mikähän nimi oliskaan,,keksikää,,,niin äänestetään nimi yhdessä,ja sitten voittajalle luvassa jotain pientä kivaa....,



Laittakaa nimiä,..Äänestys aika on elok.17 päivään asti,sitten katsotaan,onko kisaajia löytynyt.Mikäli nimiehdokkaita on löytynyt ainakin 10 kpl,niin silloin 18päivä elokuuta arvotaan voittaja,ja hän saa pikkupalkinnon!
Eli nimiä keksimään sitten vaan!

Tällasiakin maalasin





Kivijuttuja!

Tässä lintupariskunta





Joka jossain vaiheessa on päässyt´mun huomaamattani muuttaan meiän omenapuuhun,siellä ne nyt sitten istua nököttävät,äiti lintu pesässäänkö vielä hautoo,ja isä lintu valvoo,että kukaan ei tule liian lähelle!

maanantai 28. heinäkuuta 2008

Kitusen kievarilta kaikki alkoi

Meidän kesäretki Virroille ja mökille,ja vaikka mihin sitten jatkossakin..että aika kului kuin siivillä!Katso kaikki kuvat,niin tulet itekkin mukaamme!

Paljon kaunista





oli siellä..
Ja sinisiipi oli mukana koko ajan!

tällasella olisi kiva puksutella

Vai mitä?

sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Siellä oli vaikka

Mitä kauniita kukkia,ja muutakin kasvillisuutta,perhosia,ja tiilen ja jäkälän tapaisen tuomaa taidettakin!Ja se pikkanen putouskin vielä!




Siellä oli todella kaunista

oli kauniita kukkia ja kasveja,puroja,ja istumapaikkoja kauniilla paikoilla!




Esa Latomäen muistolle muistomerkki

Siellä Virtain venesatamassa oli.

Äiti ja lapset

Västäräkkiäkin vähäsen,ihmettelee tiirojen touhua,,,minä olen aikoja sitten lapseni saanut opetettua ite syömään,ja nää on alkuvaiheessa vasta,pitäis nyt sitten edes kiirettä!Hassuaja ovat,,,sanoo västäräkki,ja ilmekkin sen kertoo!


Isäkin taas tuli

Paikalle,ja oli kalakin sillä,mutta söi sen lopulta ite,ei antanutkan poikasille,oli varmaan jonkinklaista opetusta,,,västäräkkikin siihen katsomaan tuli opetusta!




Sieltäkin löytyi

Peikon luola,ja oli käytetyn näköinenkin,oli jäänteitä syödyistä eläimistä,mutta en uskaltanut paremmin jäädä lähikuvia ottamaan,,,mutta selvästi sielläkin oli kivi-istuin hänellä,niinkuin edellisessäkin paikassa,,,Hui olkoon,ja sitten vielä löysin sellasen paikan,missä maassa kupli vesi ylös,otin siittä kuvankin,mutta kauhu iski taasen muhun,ja kinttuja riitti,sinne jäi peikko veden alle muhimaan!


Tässä pikkasen todisteita

peikon olemassa olemisesta!Onkohan se ollut jo monta vuotta tätä ennen,ja kiukuspäissään lyönyt puuta nyrkillä,että on mennyt noin kiemuraan..?




Ulkohuussissakin


oli kristallia!

mökkinäkymää,kun tulimme

mökille,oli luonnonmukainen,kuin mökin kuuluisikin olla.

Piilopirtti

Täällä olimme.

KITUSEN KIEVARILLE

tehtiin tärskyt,ja siten menoksi mökille,ensin kuitenkin ruokaa hakeen kaupasta!
tärskyt siskoni kaa....

sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Mikä siellä kurkistaa

piti ihan pysähtyä,ja jonkun kenkähän siinä,olikohan omistaja edes huomannut,kun kenkä jalasta oli pudonnut,voi yksinäistä orpokenkää!